Nieuws

Beschikbare premiekapitalen en beleggingen nu inzichtelijk op SPE/AZL webportal

Na de geslaagde verhuizing van de beschikbare premieregeling naar administrateur AZL en vermogensbeheerder BlackRock (per 1 november jl.) is nu ook de nieuwe portal van de beschikbare premieregeling opengesteld.

De portal is toegankelijk voor actieve deelnemers en voor gewezen deelnemers van Stichting Pensioenfonds Essity via Mijn Pensioencijfers bij de individuele pensioeninformatie (als u bent ingelogd). De kapitalen en de beleggingen die horen bij de individuele beschikbare premieregeling zijn hier inzichtelijk gemaakt. Dit maakt het voor u mogelijk om in een oogopslag inzicht te krijgen in uw pensioensituatie bij Stichting Pensioenfonds Essity en geeft u de mogelijkheid om via de keuzeformulieren uw individuele beleggingen naar eigen voorkeur in te richten.

De kapitalen op de webportal betreffen de opgetelde individuele beschikbare premiekapitalen per eind oktober (eindstand ABN Amro Pension Services) plus de navolgende mutaties vanaf 1 november (koersontwikkeling, premie-inleg november en dividenden). In december worden de laatste eindcontroles en transacties van de verhuizing afgewikkeld.

Het pensioenfonds is verheugd dat wij nu ook in eigen beheer de resultaten van de beschikbare premieregeling kunnen aanbieden aan onze deelnemers en we zien uit naar verdere uitbreiding van informatie hierover via deze portal.

Contact

Op de documentenpagina van onze website vindt u meer informatie over de beschikbare premieregeling. Hebt nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met AZL.