Page 30 - SCA_jaarverslag_2010

Basic HTML Version

28
7.1 Samenvatting
Na de inhaalslag in communicatie in 2009 is in 2010 het beleid verder voortgezet. Dit kenmerkte zich op hoofdlijnen door:
– Frequent verslag van de laatste ontwikkelingen via publicaties in de Absorber en Vizier die mede op de websites werden geplaatst.
– Het actueel houden en verrijken waar mogelijk met informatie van de websites.
– Verdere optimalisatie van de pensioenplanner op de website.
– Frequente versturing van de Uniforme Pensioen Overzichten (UPO’s): alle deelnemersgroepen minimaal 1 keer per jaar.
– Versturen van individuele brieven aan deelnemers in relatie tot bijvoorbeeld de indexatie en wijziging van statuten (alleen voor
deelnemers Ring P).
– In het kader van indexatie zijn diverse teksten rondom voorwaardelijkheid indexatie in lijn gebracht met wet- en regelgeving.
7.2 Verwachtingen
Stichting Pensioenfonds SCA zal nieuw beleid formuleren en uitvoeren voor de communicatie via de website. Er wordt gekeken naar
het opzetten van één website waarbij de deelnemers van beide ringen op in kunnen loggen en hun unieke opgaven kunnen inzien.
Daarnaast beoogt het bestuur op frequente basis ontwikkelingen bij het pensioenfonds te presenteren als de financiële positie, etc. Het
bestuur bestudeert of deze publicaties te combineren zijn in een nieuwe opzet van de website.
Communicatiedocumenten worden doorlopend getoetst op actualiteit van het pensioenfonds en relevante wet- en regelgeving.
7. Communicatie