Nieuws

Geslaagde verhuizing Beschikbare Premieregeling

Op 1 november jl. heeft Stichting Pensioenfonds Essity (SPE) met succes de verhuizing uitgevoerd van de Beschikbare Premieregeling naar de nieuwe uitvoerders, pensioenadministrateur AZL en vermogensbeheerder BlackRock. Deze verhuizing houdt in dat de administratie van de individuele kapitalen van deelnemers bij ABN Amro Pension Services nu zijn overgezet naar de administratie van AZL. De kapitalen zelf zijn opnieuw belegd in de nieuwe SPE life-cycle fondsen bij BlackRock.

Momenteel worden de laatste controles uitgevoerd. Premies voor de beschikbare premieregeling worden vanaf deze maand november via de nieuwe uitvoerders verwerkt.

Nieuwe webomgeving voor inzicht in uw kapitalen en beleggingen

AZL en SPE bieden deelnemers uiteraard de mogelijkheid dagelijks naar de ontwikkelingen van hun individuele kapitalen en beleggingen te kijken. Dit wordt mogelijk gemaakt via de persoonlijke portal op de website van het pensioenfonds. Deze module zal actief worden na uitvoering van de controles van de verhuizing. Dit is naar verwachting vanaf 22 november aanstaande.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de directeur van Stichting Pensioenfonds Essity, Dhr. Mathijs van Gool, mathijs.van.gool@essity.com.